Bemutatkozunk

 

 

Cégünk  2005. óta megbízható partnere vásárlóinak. Az Astralis Kft. több mint 15 éve folyamatosan működő, biztos piaci pozíciókkal rendelkező 100%-ban Magyar magántulajdonú vállalkozás. Innovatív megoldásaink a közétkeztetés és vendéglátás területén a gépesítés szinte minden szegmensét lefedik.

 

Kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el a következő ipari mosogatógép gyártóknak:

 

Lamber Snc. Olaszország

 

Hoonved Ali Spa. Olaszország

 

Termékválasztékunkban Európa legnevesebb gyártói, forgalmazói, több árkategóriában kínálják termékeiket, az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelően. Minden termékünk megfelel a HACCP követelmény rendszernek, rendelkeznek CE minősítéssel.

 

Értékesítési tevékenységünket Magyarország egész területén végezzük. Kérésére, kollégáink helyszíni felmérés alapján a lehetőségek figyelembevételével, egyedi árajánlatot készítenek.

 

Szerviztevékenységünk magában foglalja a garanciális és garanciális időn túli javításokat is. A gépek, berendezések üzembiztos működtetése érdekében átalánydíjas javítási szerződést is köthet nálunk, amely lehetővé teszi a folyamatos ellenőrzést és karbantartást, ezzel minimálisra csökkentve a váratlan meghibásodásokat.

 

Szakterületünk: üzemi konyhák, éttermek, önkiszolgáló éttermek, pubok, szállodák, pizzériák, cukrászdák, fagylaltozók, élelmiszer- és húsüzletek, élelmiszeripari alapanyaggyártó és előkészítő üzemek stb. gépeinek forgalmazása.